Figyelem!

Geofizikus TDK 2011/2012

 

 

A jelen tanévben TDK-zni kívánó hallgatóknak a következőkre hívom fel a figyelmét:

 

1.      Az idei tanévben fontos változások is vannak a korábbiakhoz képest, kérem, hogy mindenki rendszeresen frissítse fel a témára vonatkozó ismereteit a http://www.otdt.hu honlapról, illetve a tanszéki faliújságon a későbbiekben folyamatosan megjelenő információk alapján. A részvétel sémája a következő:

 

I.                    JELENTKEZÉS   

II.                 ELŐZETES DOLGOZAT LEADÁSA 

III.               ELŐADÁS (a házi fordulón

IV.              VÉGLEGES DOLGOZAT LEADÁSA és FELTÖLTÉSE* 

* országos fordulóba való továbbjutás esetén

A fenti lépésekhez határidők tartoznak, melyek betartására ezúton is kérek mindenkit.

 

2.      Az intézményi (“házi”) forduló időpontja 2011. december elején lesz, a pontos időpontot, valamint a helyszínt itt (is) fogom közölni.

3.      A részvételhez legelőször is jelentkezési lapot (2011-es verzió) kell kitölteni. A jelentkezési lapot kérem az alább látható e-mailcímemre is (elektronikusan kitöltve) elküldeni, de a legfontosabb, hogy mind a jelentkező (több szerző esetén szerzőnként külön), mind pedig a témavezető(k) eredeti aláírásával ellátott, teljesen kitöltött lapot lehetőleg mielőbb, de legkésőbb a házi forduló előtt 14 nappal megkapjam. A dr. Horváth Ákos docens úrtól (kari TDK felelős) kapott információk alapján a témavezető(k) személye és a dolgozat címe, valamint szerzői a jelentkezési lapon leadotthoz képest utólag NEM VÁLTOZTATHATÓ. Emiatt is kérem, hogy a szervezés megkönnyítése érdekében részvételt tervezők lehetőleg nekem előzetesen, akár már most (egyelőre kötelezettség nélkül) e-mailben jelezzék részvételi szándékukat (név, EHA, e-mailcím, tervezett dolgozatcím, témavezető(k)).

4.      Ugyancsak a házi forduló előtt 10 nappal kell leadni a dolgozatot PDF-formátumban. Ennek a verziónak még nem kell véglegesnek lennie, hiszen a házi forduló lényege éppen az esetleges kritikák megfogalmazása; ezek alapján a munka még átdolgozható.

5.      Fontos változás, hogy az országos fordulóba továbbjutottaknak a nem OTDK-évben is, vagyis jelen tanévben is (!) a kész dolgozatot PDF formátumban, a házi fordulót követő 30 napon belül fel kell tölteni az OTDT honlapjára, így az véglegessé fog válni. Tekintve a házi forduló tervezett időpontját, ez a határidő valamikor 2012. január elején lesz. (Természetesen külön figyelmeztetni fogok minden érintettet.)


HATÁRIDŐK:
Jelentkezési lap és kivonat leadása: 2011. november 23. szerda
Előzetes dolgozat leadása: 2011. november 28. hétfő
TDK-konferencia időpontja: 2011. december 8. csütörtök

 

További hírekkel fogok jelentkezni.

Kérdésekkel, javaslatokkal az érdeklődők bátran forduljanak hozzám.

 

Minden érdeklődőt nagy szeretettel bíztatok a TDK-ban való részvételre, legyen idén is hagyományosan magas színvonalú a geofizikus házi TDK-forduló is, hogy minél több kiváló szakmaiságú és érdekes dolgozatot tudjunk az országos megmérettetésre küldeni.

Természetesen közönségként is mindenkit szeretettel várunk a szóbeli fordulóra!

 

2011. október 14.

 

  Dr. Székely Balázs doc.

      geofiz.TDK-felelős